Programma Rotary Kerstloop Kennemerland

Vijf Rotaryclubs uit de Kennemerland organiseren weer de supergezellige Rotary Kerstloop! Het evenement zal tijdens Beverwijk Sprankelt! worden gehouden! Je kunt de kerstloop wandelen, rennen, springen, dansen, het maakt niet uit. Of je nu jong, iets ouder, geoefend, ongeoefend, sportief of helemaal niet sportief bent, iedereen kan meedoen! Voor €10,-  loop je al mee! Naast een uniek inschrijfnummer voor de lotnummer (na de kerstloop), krijg je ook een kerstpak (zolang de voorraad strekt) en steun je ons gezamenlijk goede doel. Genoeg redenen om mee te doen! Meld je aan via de aanmeldbutton! Je kunt aan 2 afstanden meedoen, namelijk 2,5km en 5km. Op de dag zelf kun je kiezen aan welke je mee wilt doen. Beide routes brengen je langs bekende punten in Beverwijk. Zodra de routes door de gemeente zijn goedgekeurd, zullen we deze publiceren.

Programma

• Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom op de Breestraat voor de H&M bij de Rotary kraam.
  • Om 15.30 uur vindt de spetterende warming up plaats, begeleid door een paar zeer energieke podiumbeesten.
  • Om 16.00 uur wordt het startschot gegeven voor zowel de 2,5km als de 5km loop.
  • Na de Kerstloop zal de trekking van de loterij en veilig worden gehouden.
  • Daarna zal voor iedereen een gezellige After-Kerstloopborrel en band op het podium op de Breestraat zijn.