Op zondag 9 december 2018 organiseert de Rotary ook dit jaar weer de superleuke Rotary KerstLoop! Voor jong en oud, geoefend en ongeoefend én voor het goede doel! Dit jaar is dat de
Stichting Kind en Brandwond! Samen met de altijd gezellige en sfeervolle Santpoort Kerstmarkt wordt het fantastische happening!
Schrijf je in en DOE MEE!

Er zijn twee lopen, één in de ochtend en één in de middag. Je kunt zelf kiezen aan welke je mee wilt doen. De route brengt je langs bekende punten in Santpoort en is ongeveer 2 km lang, en je kunt de route één of twee keer lopen. Als de route door de gemeente is goedgekeurd zal deze worden gepubliceerd.

Ochtendloop

• Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom op het landje van Scholtz.
  • Om 10.30 uur vindt de spetterende warming up plaats, begeleid door een paar zeer energieke podiumbeesten.
  • Om 11.00 uur wordt het startschot gegeven.
  • Na de loop start om 12.00 uur de Kerstmarkt van Santpoort, de leukste kerstmarkt van Noord-Holland in de gezellige dorpskern van Santpoort Noord. De sfeervolle markt met meer dan 100 kramen en tenten onderscheid zich door de enorme diversiteit aan kerst gerelateerde producten.

Middagloop

• Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom op op het landje van Scholtz.
  • Om 15.30 uur vindt de spetterende warming up plaats, begeleid door een paar zeer energieke podiumbeesten.
  • Om 16.00 uur wordt het startschot gegeven.
  • Van 16:30 uur kunnen de gefinishte lopers en het publiek los op de Santa-Afterborrel bij de lokale kroegen.