Op zondag 9 december aanstaande organiseren 5 Rotary clubs de Rotary kerstloop in Santpoort.

Het Goede Doel

Het goede doel waar we als clubs gezamenlijk voor aan het werk zijn is dit jaar: “Stichting kind en brandwond” http://www.kindenbrandwond.nl
Met uw steun kan Stichting Kind & Brandwond zich blijven inzetten voor kinderen met brandwonden. Zij zijn helaas veel vaker het slachtoffer van brandwondenongevallen dan volwassenen. De grootste groep patiëntjes in de brandwondencentra van Beverwijk, Groningen en Rotterdam is tussen de nul en vier jaar oud.
Na een heftige tijd in het brandwondencentrum, gaan ze een leven vol pijnlijke operaties tegemoet, want brandwonden groeien niet mee. Daarnaast moeten ze leren omgaan met starende blikken en harde reacties. Ze voelen dat niemand hen écht begrijpt. Speciaal voor deze kinderen organiseert Stichting Kind & Brandwond activiteiten om hen te helpen hun littekens te accepteren, verpakt in onbezorgd plezier.

Sponsorbijdrage!

We hopen zaterdag 9 december een cheque van ruim € 10.000,- aan Stichting Kind en brandwond te overhandigen en hebben daarbij u hulp hard nodig! Wij hebben voor uw 2 pakketten samengesteld zodat, met uw steun, Stichting Kind & Brandwond zich kan blijven inzetten voor kinderen met brandwonden.
Pakket 1 Vriend van Stichting Kind en Brandwond
Voor een klein bedrag van € 100,- helpt u ons al! Voor dit bedrag komt u op het sponsorbord en u wordt vermeld op de website.
Pakket 2 Beste vriend van Stichting Kind en Brandwond
Voor het bedrag van € 250,- krijgt tijdens het evenement een Beachflag die op het parcours wordt neergezet zodat u prominent als sponsor zichtbaar bent. Daarnaast komt uw bedrijfsnaam op het sponsorbord. Tevens wordt u vermeld op alle uitingen zoals website, posters en op de dag zelf veelvuldig met naam genoemd.

Een impressie van de succesvolle loop van verleden jaar vindt u in de link https://vimeo.com/247646688 Er is verleden jaar een prachtig bedrag van 7.500,- geschonken aan het goede doel. Dit jaar hopen we dit bedrag, mede met uw hulp, te overtreffen.
Wij zien ernaar uit om uw bedrijf goed zichtbaar te maken en u daar mee op een positieve wijze te associëren met het goede doel. We hopen daarom op uw bijdrage!
Uw donatie wordt verwerkt door de Rotary Stichting Community Service. Deze stichting heeft een ANBI status. Dit betekent dat u uw gift kunt aftrekken van de belasting.
Alvast enorm bedankt.

Interesse, meldt u dan aan als Sponsor.