Vragen en Antwoorden

De SantaRun Ochtendloop verzamelt om 11:00 uur en de Middagloop om 15.00 uur. Het startschot vindt een uur later plaats na een warming up en het uitdelen van de nummers. Beide lopen starten op het landje van Scholz
Je kunt zelf een pak in elkaar knutselen, maar je kunt er ook een kopen via de verschillende Rotary Clubs. De pakken zijn € 15,- Daarvoor krijg je een broek, een jasje, een muts, een riem en een baard, super compleet dus! Laat vooral je fantasie de vrije loop, houthakkers, elfjes en kerstbomen waren vorig jaar ook van de partij. Kerstballen en verlichting doen het ook altijd heel goed! Een santapak kun je bestellen door naar het inschrijfmenu te gaan, daar kun je aangeven hoeveel pakken je nodig hebt (zolang de voorraad strekt, en anders krijg je een gratis kerstmuts).
Sponsor worden is eenvoudig. Je kunt je daarvoor of direct aanmelden  Aanmelden
Of je neem contact op met Marc van Leeuwen en bel: 06-55736237 of stuur een e-mail naar: marc@Inpartners.nl
Startnummers, pakken en mutsen worden vanaf een uur voor de start uitgereikt bij de kraam op het landje van Scholtz
Er is geen bewaakte garderobe.
De route loopt door het dorp Santpoort. De route is 2 km lang en de deelnemers die de 4 km lopen, lopen dus deze route tweemaal. Begin december zullen we de routekaart op deze site plaatsen.